Följ oss på Facebook!

Välkommen till världens vackraste supporterklubb, vi behöver ditt stöd! På den här sidan kan du bli medlem, ta del av våra stadgar, se vilka som sitter i styrelsen och kontaktuppgifter.

För senaste nytt har vi flyttat till Facebook, där du även hittar våra resor och andra evenemang (du måste inte ha ett Facebook-konto för att komma åt sidan)

tisdag 28 mars 2017

Här är styrelsen för 2017

Serik Fans arrangerade ett välbesökt årsmöte på Engelska puben den 28 mars. Följande styrelse röstades fram och vi välkomnar Simon Lindgren som ny ordförande och välkomnar åter Peter Rohdin till styrelsen och välkomnar nykomlingen Tobias Larsson som suppleant.

Ordförande: Simon Lindgren, nyval, mandat 2017

Ledamöter:
Johan Wikström, mandat till och med 2018
Rasmus Jonsson, mandat till och med 2017 (valdes 2016)
Fredrik Haglind, mandat till och med 2018
Peter Rohdin, nyval, mandat till och med 2017

Suppleanter:
Patrik Hinders, mandat till och med 2017 (valdes 2016)
Tobias Larsson, nyval, mandat till och med 2018

Lekmannarevisor: Robert Johansson, omval, mandat till och med 2017
Revisorsuppleant: Fredrik Egrelius, omval, mandat till till och med 2017

Serik Fans ber att få tacka Anna Karlsson (ställde sin plats till förfogande) och Jon Börjesson (ställde ej upp för omval) för sina insatser som suppleant respektive ordförande, för sina storartade insatser i styrelsen. Styrelsen vill även tacka revisorerna för deras professionella arbete med att granska föreningens ekonomi.


Medlemsavgifterna oförändrade 

Enskild medlem: 100 kr
Familj: 150 kr


Bli medlem i Serik Fans 2017
 

Styrelsens verksamhetsberättelse 

Styrelsen har ordnat återkommande samlingar på Engelska Puben inför Brages hemmamatcher. Vid ett tillfälle hölls, den numera, traditionsenliga Tailgaten.

Då Brages resultat lämnade lite att önska under våren blev uppslutningen på samlingarna inför match relativt dålig. Detta smittade av sig lite på styrelsen som minst sagt höll en låg profil och gick på sparlåga under hösten. Tyvärr blev det inte bättre uppslutning undert andra halvan av säsongen trots att Brage gjorde en stark höst.

Förhoppningsvis kommer den effekten nu i början av 2017. Årets Serik delas ut i pausen på sista hemmamatch. Vid ett tillfälle anordnades visning av en EM-match på Wasabryggeriet för Serik Fans medlemmar.

Beslut att införskaffa swish togs ganska tidigt av säsongen. Styrelsen upplever att det gjorde att fler snabbt betalade sitt medlemskap. Troligtvis blev det även fler medlemmar då det blev enkelt att “spontant” teckna ett medlemskap.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Senaste nytt på Facebook