Följ oss på Facebook!

Välkommen till världens vackraste supporterklubb, vi behöver ditt stöd! På den här sidan kan du bli medlem, ta del av våra stadgar, se vilka som sitter i styrelsen och kontaktuppgifter.

För senaste nytt har vi flyttat till Facebook, där du även hittar våra resor och andra evenemang (du måste inte ha ett Facebook-konto för att komma åt sidan)

söndag 9 juni 2013

Ärade medlemmar i Serik Fans

Det har gått drygt en tredjedel av säsongen och här kommer ett litet periodbokslut. Flytten från Norra E har gått bättre än väntat. Södra E känns mer intim och vi skapar bättre tryck därifrån. Samarbetet med Engelska puben har fungerat bra och vi har haft helt okej närvaro där. Nu har Borlänge kommun ställt upp på att rädda elitfotbollen i Borlänge genom en investering på Domnarvsvallen. På grund av ombygget tvingas vi nu byta läktare igen. Med den här fortsättningen kan det vara aktuellt att förhandla med IK Brage igen om att stå på Norra E på hösten eftersom den hittills inte varit allt för befolkad.

Vi har delvis presterat på läktaren men det har varit alldeles för mycket debacle på slutet.  Styrelsen har jobbat på bra i det dolda och vi har passerat 200 medlemmar. Väldigt glädjande att ett mål jag satt upp innan säsongen redan är nått.  Nu i sista matchen rann det över för många av oss. Pyro är inte okej då det drabbar en redan skuldsatt förening. Vi förstår frustrationen men det är inget mer vi vill se i framtiden så länge det är olagligt.  Vi måste hindra den destruktiva utvecklingen.

Jag vill passa på att understryka klyschan som stämmer mer än någonsin. Det är nu laget behöver oss som mest. Vi är den 12:e spelaren och kan hjälpa till att vända detta. Och det gör vi inte genom att vara negativa. Det gör vi genom att stötta och sjunga för laget i 90 minuter.  Nu har Conny avgått, men det puttras fortfarande om att fler borde avgå. Det är fortfarande 57 poäng kvar att spela för och jag tror vi alla vill se Brage spela elitfotboll nästa år.  Ge ledning och spelare chansen att göra det bästa av situationen.  Går det åt helvete så tar vi den diskussionen efter säsongen. Och åker vi ut så ska vi fanimig stå där och sjunga. Rullan ska gå fortsätta gå på Norra E!  Och efter matcherna ska” Vi älskar Brage javisst” sjungas likt irländarna sjunger ”The Fields of athenry ”. För det är just det vi gör, älskar Brage!

Därför uppmanar jag alla er att ta er till Jönköping för att visa ert stöd. Serik Fans anordnar en minibuss. Ta chansen och var med när det vänder. Några timmars flex är vad som krävs och lite trött skalle på tisdagen. När vi ändå är inne på resor så missa inte att anmäla er till gratisresan till Degerfors. Den kan vara startskottet för flera storbussresor. Vi har fler härliga arenor att besöka under hösten. Behrns , Norrporten, Jämtkraft, och kanske den som smäller allra högst: Nya Tele2 Arena.

Nidramsor tycker jag kan vara okej om de har glimten i ögat. Men framöver på hemmaplan vill jag se mer fokus på att stötta vårt lag.  Det har varit alldeles för mycket fokus på motståndarlagets supportrar senaste hemmamatcherna. Finns vissa som gör det jävligt bra på läktaren genom att få oss att stötta vårt lag, fortsätt med det, och var inte rädda för att dra igång ramsor, folk hänger på! Nu ser vi till att hjälpa till att vända på detta! Superettan 2014 är det som gäller!

Rämaläma,

Fredrik Haglind, Ordförande – Serik Fans

1 kommentar :

  1. Jag förstår mig inte alls på de som skriker mot bortafansen! Det brukar ofta vara samma personer och de brukar också gnälla på ALLA Bragespelare oavsett vad de gör. För mycket alkohol eller? För mig är det självklart. Sjung för BRAGE! Inget annat. Gick från Serik Fans när ni tände bengalen. Onödigt gjort faktiskt. Ni borde stå för kostnaderna själva!

    SvaraRadera

Senaste nytt på Facebook