Följ oss på Facebook!

Välkommen till världens vackraste supporterklubb, vi behöver ditt stöd! På den här sidan kan du bli medlem, ta del av våra stadgar, se vilka som sitter i styrelsen och kontaktuppgifter.

För senaste nytt har vi flyttat till Facebook, där du även hittar våra resor och andra evenemang (du måste inte ha ett Facebook-konto för att komma åt sidan)

fredag 3 maj 2013

Viktig biljettinfo inför Brage-Hammarby


Carl och Fredrik från Serik Fans var på möte med Brage idag och vi kan väl sammanfatta det som att Brage sitter i en jävla dålig sits, mest på grund av Polisen.

Polisen vill absolut inte ha några Bajenfans utanför arenan som inte kommer in på arenan, vilket hända förra säsongen. Det var då man tog beslutet att släppa in för mycket folk.

Detta medför att norra E kommer att ha en helt egen ingång, helt utan tillgång till östra eller resterande del av norra (kommer sättas upp avskärmning). Detta kommer vara för sittande Bajenpublik (we will see bout that).

Eftersom Serik Fans inte har varit organiserade på många år och är alldeles för små för att tycka någonting får vi helt enkelt acceptera att bli överkörda.

Följande kommer gälla för Serik Fans:

  • Vi har fått 167 klackbiljetter idag för försäljning. Köper många i tid har vi möjlighet att få 80-talet till. Dessa är öronmärkta för Serik Fans medlemmar och kan endast köpas genom oss och inte via Brages Online-sida. Priset är 100 kr. 
  • Serik Fans kommer ha en egen ingång vid Vallen för att slippa köerna 
  • Brage kommer även ställa upp och vid behov att sälja de extra klackbiljetterna på engelska före matchen. 

Det kommer bara att tas in 4500 åskådare på matchen (det är fullsatt) och mycket talar för att det kommer bli fullt.

Så vill du vara säker på att ha biljett till matchen gäller det att köpa förköp. Enda sättet att köpa förköp till södra E är genom Carl på antingen mail eller telefon (ring eller sms:a) och betalas kontant när du får biljetten.

070-717 89 71 (Carl), carl@bokaliverpool.com

Såklart inte helt optimalt att sköta biljettförsäljningen på detta sätt men det är ett måste för att det inte ska bli samma KAOS som det varit på de första matcherna med köp av biljetter.

Engelska kommer att ha öppet från klockan 14.00 på torsdagen och medlemsrabatterna gäller såklart. Ta med ditt medlemskort, eller hämta ut det på Engelska. Det finns ett event för er som har fäjsboken: http://www.facebook.com/events/554548664568497

Sprid gärna detta och se till att alla anmäler sig! Kan vi få många som anmäler sig bör det gå att övertala Amy på Engelska att slå upp portarna tidigare.

Support your local team!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Senaste nytt på Facebook