Följ oss på Facebook!

Välkommen till världens vackraste supporterklubb, vi behöver ditt stöd! På den här sidan kan du bli medlem, ta del av våra stadgar, se vilka som sitter i styrelsen och kontaktuppgifter.

För senaste nytt har vi flyttat till Facebook, där du även hittar våra resor och andra evenemang (du måste inte ha ett Facebook-konto för att komma åt sidan)

onsdag 8 maj 2013

Per Bjurman, Anders Ljung och "Serik" Johansson utsedda till hedersmedlemmar


Serik Fans styrelse har beslutat att utse tre hedersmedlemmar. Det är tre fullständigt självklara namn.
Per Bjurman

Per Bjurman och Anders Ljung
Utan deras initiativ till att starta supporterföreningen 1995 hade inte Serik Fans existerat. Vi i Serik Fans styrelse vill därför visa vår uppskattning för deras engagemang. Per Bjurman fortsätter att hålla den grönvita fanan högt på distans från New York, och tvekar inte att nämna Brage i sina artiklar och blogginlägg som han skriver "over there".

Anders Ljung är numera sångare i Casablancas och tidigare i Space Age Baby Jane. Anders bor numera i Stockholm.

Per och Anders bildade Serik Fans över en öl i källaren på det som numera är restaurangen Pet Sounds källare, på Skånegatan i Stockholm.

Nils-Erik "Serik" Johansson
Spelaren som gav namn åt supporterföreningen måste givetvis äras med ett hedersmedlemskap. Han heter Nils-Erik, men kallades "Serik". Han var något av en kultfigur på 70- och 80-talet och var berömd för att skruva in hörnor direkt i mål. Än idag ekar ramsan "Serik-hörna" från klacken när Brage ska slå en hörna. Nils-Erik är idag i 60-årsåldern, bor kvar i Borlänge och ses ofta på Domnarvsvallens södra läktare.

Alla tre har fått särskilda hedersmedlemskort tryckta och hemskickade med posten den här veckan.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Senaste nytt på Facebook