Följ oss på Facebook!

Välkommen till världens vackraste supporterklubb, vi behöver ditt stöd! På den här sidan kan du bli medlem, ta del av våra stadgar, se vilka som sitter i styrelsen och kontaktuppgifter.

För senaste nytt har vi flyttat till Facebook, där du även hittar våra resor och andra evenemang (du måste inte ha ett Facebook-konto för att komma åt sidan)

torsdag 4 april 2013

IK Brage och Serik Fans överens i läktarfrågan

En sista match på norra E i hemmapremiären, rabatterade biljettpriser för Serik Fans medlemmar och en betald bortaresa av IK Brage. Det förhandlade Serik Fram tillsammans med IK Brage under torsdagen.

Nyligen beslutade IK Brage att Serik Fans måste lämna norra E redan i år, på grund av att platserna behövs för sittplatspubliken i samband med att södra läktaren börjar rivas i juli och då stängs av.

Efter ett öppet brev till Tommy Andersson, en namninsamling där uppemot 200 personer skrev på har IK Brage och Serik Fans har nu haft ett möte och förhandlat fram följande:

  • Serik Fans medlemmar får rabatt på biljetter, 100 kronor istället för 160 kronor.
  • Serik Fans står på norra E en sista gång i hemmapremiären mot Östersund den 15 april.
  • IK Brage sponsrar bussresa åt Serik Fans till valfri bortamatch.
- Efter omständigheterna är vi nöjda med överenskommelsen och framför allt är vi glada att vi gjorde vår röst hörd och kunde nå en lösning, säger Serik Fans ordförande Fredrik Haglind.

Att stå kvar under resten av säsongen på norra E var inte möjligt av logistiska skäl. Efter hemmapremiären, med start mot Ljungskile den 29 april, flyttar därför Serik Fans som planerat till södra E och halva södra D (sektionerna närmast spelartunneln) på våren för att sedan flyttas vidare till östra kortsidesläktaren från och med Brage-Ängelholm den 4 augusti.

Hemmapremiären en fest
- Nu ska vi göra sista matchen på norra E till en riktig fest. Vi hoppas på att så många som möjligt dyker upp, både gamla och nya supportrar. Och vi hoppas att alla fortsätter stå i klacken resten av säsongen och följer med oss till södra och östra läktaren, säger Fredrik Haglind.

Högriskmatcherna mot Assyriska och Hammarby är på våren och under hösten kommer eventuella bortaklackar stå på västra läktaren.

Säsongen 2014 är norra läktaren åter tillgänglig för Serik Fans, men exakt placering kommer behöva diskuteras på grund av att hemma- och bortaklackar inte får stå för nära varandra enligt förbundets regler.

Anmäl dig till Invasion Engelska - Serik Fans uppladdning på Engelska puben innan hemmapremiären

Bli medlem i Serik Fans

/Serik Fans styrelse

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Senaste nytt på Facebook