Följ oss på Facebook!

Välkommen till världens vackraste supporterklubb, vi behöver ditt stöd! På den här sidan kan du bli medlem, ta del av våra stadgar, se vilka som sitter i styrelsen och kontaktuppgifter.

För senaste nytt har vi flyttat till Facebook, där du även hittar våra resor och andra evenemang (du måste inte ha ett Facebook-konto för att komma åt sidan)

måndag 29 april 2013

Idag blir det inflyttningsfest på södra!Du har väl inte missat att det blir inflyttningsfest på södra mot Ljungskile? Serik Fans byter läktare till södra E (sektionen närmast spelartunneln, se bilden) från och med Ljungskilematchen till och med Brage-Degerfors i juli.

Anledningen är att Brage nu börjar slussa över säsongskortsinnehavare och sponsorer till hela norra läktaren, eftersom södra börjar rivas i sommar. Framför allt mot Bajen 9 maj kommer hela norra läktaren behövas av sittplats och sponsorer, då det lär bli fullsatt En ny södra läktare byggs upp lagom till säsongsstarten 2014.

I höst flyttar Serik Fans tillfälligt till östra (bortasupportrar kommer då stå på västra). I gengäld har Brage gett Serik Fans rabatt på inträdet och en betald bortaresa.

Medlemskorten för de som betalat är nu tryckta och du hämtar upp ditt kort på Engelska mellan kl. 16.30.18.15. Du  visar du upp kortet i vändkorset och du får då köpa en biljett till södra E för 100 kronor.

Facebook-event för inflyttningsfesten

Rämaläma!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Senaste nytt på Facebook