Följ oss på Facebook!

Välkommen till världens vackraste supporterklubb, vi behöver ditt stöd! På den här sidan kan du bli medlem, ta del av våra stadgar, se vilka som sitter i styrelsen och kontaktuppgifter.

För senaste nytt har vi flyttat till Facebook, där du även hittar våra resor och andra evenemang (du måste inte ha ett Facebook-konto för att komma åt sidan)

lördag 13 april 2013

Detaljer om Serik Fans aktiviteter på måndag


Klockan klämtar för en ny säsong och på måndag är det åter dags att beträda Engelska puben och Domnarvsvallen. Serik Fans nysatsar och efter flera månaders arbete har styrelsen förberett för att vi, alla medlemmar, ska ställa till med en hejdundrande grönvit fest före och efter matchen!

Serik Fans gör mot Östersund sitt sista framträdande på norra E, i dess nuvarande form, eftersom Vallen börjar byggas om i sommar. Nästa hemmamatch måste vi stå på södra E och D till och med juli, och augusti-oktober på östra. Detta efter överenskommelse mellan Serik Fans och IK Brage, som i gengäld gett oss andra förmåner. Läs mer om det här: http://serikfans.blogspot.se/2013/04/ik-brage-och-serik-fans-overens-i.html.

Kl. 16.30 öppnar Engelska puben i Borlänge centrum portarna för Serik Fans. Alla Bragesupportrar är välkomna, medlemmar kan välja att köpa mat och dryck för specialpris enligt en särskild meny: http://serikfans.blogspot.se/2013/03/mandagen-den-15-april-ar-det-antligen.html. Du får köpa från menyn mot uppvisande av medlemskort.

Facebook-event: Invasion Engelska puben

Har du ansökt och betalat ditt medlemskap i förväg? På Engelska puben kommer du, om allt går som det ska, kunna hämta ut ditt medlemskort. Vi lånar en tryckapparat av IK Brage på måndag och hoppas tryckandet går som det ska. Familjemedlemmar får ett gemensamt kort.

Betalade du in sent, eller betalar kontant på plats? Då får du ett temporärt kort, som gäller enbart den här matchen. Vid nästa samling eller bortaresa får du ditt riktiga kort.

Har du inte ansökt om medlemskap? Då kan du göra det på plats, genom att fylla i ett papper och betala kontant. 100 kr enskild, 150 kr familjemedlem. Fråga efter någon i Serik Fans styrelse.
En hemlig gäst dyker upp på Engelska och blir intervjuad  av någon i Serik Fans styrelse. Vi kommer även arrangera en 50/50-tävling, där man får tippa publiksiffran. Insats 20 kronor. Hälften av pengarna går till vinnaren och hälften till Serik Fans.

Kl. 18.20 marscherar vi gemensamt från Engelska till Domnarvsvallen. Ta på dig något grönvitt, ta med flaggor och banderoller. Ingen ska undgå att märka att Serik Fans är på väg till Vallen!
I biljettkiosken utanför Vallen visar du upp ditt medlemskort eller temporära kort och får då köpa en ståplatsbiljett till norra E för 100 kronor. Även familjemedlemmar betalar 100 kr per person, vi har inga åldersrabatter.  OBS! Rabatten gäller förstås enbart om du tänker ställa dig på norra E, annars betalar du fullpris.

Sen samlar vi ihop oss innanför grindarna och fortsätter marschen bort mot norra E! Där bildar vi gemensamt den mäktigaste klacken på länge och sjunger och stöttar laget i 90 minuter, och hjälper Brage att gå upp i serieledning.

IK Brage och Serik Fans är hetare än någonsin.

Vi är redo. Är du redo?

/Serik Fans styrelse

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Senaste nytt på Facebook