Följ oss på Facebook!

Välkommen till världens vackraste supporterklubb, vi behöver ditt stöd! På den här sidan kan du bli medlem, ta del av våra stadgar, se vilka som sitter i styrelsen och kontaktuppgifter.

För senaste nytt har vi flyttat till Facebook, där du även hittar våra resor och andra evenemang (du måste inte ha ett Facebook-konto för att komma åt sidan)

torsdag 18 april 2013

Bragesupporter i Stockholm? Haka på 08-sektionens kommande aktiviteter!

Personerna på bilden har med innehållet i artikeln att göra.
Serik Fans har som du kanske känner till en undersektion för Bragesupportrar i trakterna kring huvudstaden. Sektionen är öppen för alla att delta i, ingen medlemsavgift krävs. För att vara en 08-sektion till en supporterförening för ett lag i Superettan har man lyckats få ihop imponerande många som engagerat sig de senaste tio åren. Sektionen bildades inför en resa till Superettankvalet i Jönköping 2003 och jubilerar således den 19 oktober i år.

Det brukar droppa in några nya varje år, och i måndags var det två debutanter i den fullsatta minibussen till hemmapremiären. Mot Bajen räknar man med att fylla ännu en minibuss.

Stämningen brukar alltid vara på topp i minibussen eller bilen, med många inslag av galenskap och udda humor. Och alltid med glimten i ögat. Att resa med 08-sektionen är en upplevelse i sig, helt enkelt. Och ett smidigt sätt att ta sig till hemmamatcherna i Borlänge och bortamatcher som ligger upp till tre-fyra timmars resväg bort. Vid hemmamatcher tajmas resorna nästan alltid så att man kommer fram till samlingen på Engelska. Resekostnad till Borlänge brukar gå på några hundringar per skalle, kontant betalning till chauffören som alltid åker gratis.

Varför inte haka på någon av sektionens kommande resor? Det finns event på sektionens Facebook-sida, du behöver inte ha ett Facebook-konto se sidan. I Serik Fans forum har sektionen en egen avdelning och du kan även mejla till info@serikfans.com om du har frågor eller vill anmäla dig till någon resa.

Måndag 22/4: Örgryte-Brage på storbild på Ballbreaker Gärdet

Måndag 29/4: Resa till Brage-Ljungskile

Torsdag 9/5: Vårens storresa, Brage-Bajen! (kristi himmelfärd, röd dag)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Senaste nytt på Facebook