Följ oss på Facebook!

Välkommen till världens vackraste supporterklubb, vi behöver ditt stöd! På den här sidan kan du bli medlem, ta del av våra stadgar, se vilka som sitter i styrelsen och kontaktuppgifter.

För senaste nytt har vi flyttat till Facebook, där du även hittar våra resor och andra evenemang (du måste inte ha ett Facebook-konto för att komma åt sidan)

onsdag 6 februari 2013

Anmäl dig till årets första resa - häng med till Göteborg!

Serik Fans på Valhalla, i Superettankvalet 2009 mot Qviding

En riktig godbit öppnar tävlingssäsongen 2013. Lördagen den 2 mars tar Brage de första stegen mot Europa League, genom att spela första omgången i Svenska cupen borta mot IFK Göteborg.

Det här blir första resen arrangerad av "nya" Serik Fans och en del i satsningen på att fixa fler resor i föreningens regi.

Matchen spelas på Valhalla IP med matchstart 16.00. Vi kommer att hyra minibussar och åka från Domnarvsvallen, Borlänge kl. 9.00 för att hinna äta i Göteborg innan matchen. Vi beräknas vara tillbaka i Borlänge till 23.00.

Pris för Serik Fans medlemmar: 450 kr. Ej Medlem 550 kr. Betalas på plats eller på vårt plusgirokonto, Kontonummer meddelas senare. Det går bra att bli medlem på plats. Medlemskap kostar 100 kronor.

Anmäl dig i det här formuläret

Anmälan är bindande.

En klar fördel när man ska åka minibuss är att det det finns en chaufför. Om du ställer upp och kör betalar du ingen avgift.

Ser vi att det ramlar in många anmälningar kommer vi anordna en storbuss med yrkeschaufför.

Biljetter till matchen köps separat på www.ifkgoteborg.se/Ga-pa-match/Kop-biljetter-info/Kop-biljetter/

Vid frågor kontakta info@serikfans.com eller Fredrik Haglind på 070-1044418.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Senaste nytt på Facebook