Följ oss på Facebook!

Välkommen till världens vackraste supporterklubb, vi behöver ditt stöd! På den här sidan kan du bli medlem, ta del av våra stadgar, se vilka som sitter i styrelsen och kontaktuppgifter.

För senaste nytt har vi flyttat till Facebook, där du även hittar våra resor och andra evenemang (du måste inte ha ett Facebook-konto för att komma åt sidan)

onsdag 23 januari 2013

Serik Fans nystartar - rapport från årsmötet

Efter några år utan formellt styre och utan medlemmar (utöver livstidsmedlemmar) har nu Serik Fans en ny styrelse och kan nu börja välkomna medlemmar igen. Det beslutades på årsmötet som hölls igår på Brages kansli.

En interimstyrelse har arbetat med förberedelserna för att styra upp Serik Fans igen, och nu är det dags att börja arbeta. Du har en viktig del, då vi vill växa och bli så många som möjligt och ge vår anrika klubb IK Brage den massiva support den förtjänar. Både på norra E och på bortamatcherna.

Det här siktar vi på 2013:

Medlemskap

Du kan bli enskild medlem för 100 kr eller familjemedlem för 150 kr (alla i hushållet blir medlemmar). Du som är medlem får rabatt på mat och dryck på samlingarna innan hemmamatcherna, och rabatt på bortaresor. Serik Fans kommer att trycka upp medlemskort. Fler medlemsförmåner kan tillkomma.

Inom kort kommer du att kunna ansöka om medlemskap här på serikfans.com. Du betalar avgiften till ett Plusgiro.

Samlingarna innan hemmamatcherna

Nygammalt samlingsställe 2013 blir Engelska puben i centrala Borlänge. De kommer ha öppet två timmar innan varje hemmamatch, och vi håller på att utforma en deal om medlemspris på mat och dryck. En Brageprofil kommer att dyka upp som hemlig gäst. Eventuellt kanske de även kommer ha öppet vid bortamatcher då Brage visas på TV, men det är inte bestämt än. 

Fler supportrar till norra E

Vi vill skapa en större gemenskap och locka fler att dyka upp på norra E och sjunga fram Brage till nya segrar i jakten på Allsvenskan. Genom att erbjuda medlemsskap, trevliga samlingar på Engelska och flera episka bortaresor är vi övertygade om att intresset kommer att öka för att komma till norra E. 

Uppstyrda bortaresor i Serik Fans regi

Bortaresor är kul! Det finns få saker som är så njutbara som att åka buss eller minibuss med andra grönvita själar, dricka en öl eller två och nå ett gemensamt slutmål - att med full styrka stötta Brage till nya bragder på bortaplan. Alla Bragesupportrar är välkomna att följa med, men medlemmar har rabatt. Vi ber att få återkomma om vilka matcher vi satsar på. Just nu planeras IFK Göteborg i cupen den 2 mars och Ängelholm i seriepremiären den 7 april. 

Nya styrelsen

Årsmötet valde följande styrelse:

Föreningens ordförande, tillika styrelsens ordförande, för en tid av 1 år: Fredrik Haglind.

Övriga ledamöter: 
Johan Wikström (2 år)
Peter Rohdin (2 år)
Carl Stam (1 år)
Anders Vennberg (1 år)

Suppleanter: 
Rasmus Jonsson (1 år)
Joakim Hansson (1 år)

Revisorer jämte suppleant för en tid av ett år, Robert Johansson (lekmannarevisor 1 år), Fredrik Egrelius (revisorsuppleant 1 år)

Ansvarsfördelningen i grova drag

Resebokningar: Fredrik Haglind och Carl Stam
Kassör: Johan Wikström
Medlemshantering: Johan Wikström
Kontaktperson för säkerhetsfrågor på bortamatcher: Rasmus Jonsson

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Senaste nytt på Facebook