Följ oss på Facebook!

Välkommen till världens vackraste supporterklubb, vi behöver ditt stöd! På den här sidan kan du bli medlem, ta del av våra stadgar, se vilka som sitter i styrelsen och kontaktuppgifter.

För senaste nytt har vi flyttat till Facebook, där du även hittar våra resor och andra evenemang (du måste inte ha ett Facebook-konto för att komma åt sidan)

måndag 28 januari 2013

Serik Fans goes Engelska Puben


Idag var Serik Fans och träffade Engelska Puben för att flytta matchladdningarna hem igen efter utflykten till Galaxen och följande har spikats.

- Alla är välkomna på samlingar men  rabatter ges endast till medlem i Serik Fans som har med sig sitt medlemskort eller nya medlemmar som löser medlemsskap på plats och får ett provisoriskt kort.

- Serik Fans kommer ha tillgång till mikrofon för att intervjua spelare före match, skillnaden från förra säsongen är att vi håller i det istället för IK Brage.

- Engelska öppnar alltid två timmar före matchstart.

- Serik Fans kommer ha rabatt på tre olika maträtter som går att kombinera med en halvliters stor stark. Kostnaden blir 120 kr (ordinare pris 175 kr). Rätterna är Hamburgertallrik 150 gram (rankens favvo), Biff med lök (normalportion) och Fish and Chips. Det kommer även finns bra priser på andra rätter. (priserna måste dock bekräftas av Amy som inte jobbar just nu, men inga stora skillnader kommer det att vara.)

- Serik Fans kommer ha specialpriser på 3 utvalda öl. (ca 10 kr under ordinarie pris), gäller matchladdningar.

- Vid TV-sända bortamatcher öppnar Engelska upp om vi tror att behovet finns och vi blir minst 25 st.

- Engelska gör en flik som heter Serik Fans på sin hemsida med info om alla matcher.

- Serik Fans fixar dit en signerad Brage-tröja som sätts upp på lämpligt ställe.

15 April är det hemmapremiär, vi ses väl på Engelska?

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Senaste nytt på Facebook